ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝΜε την ΚΥΑ 8197/90290/22-7-2013 (ΦΕΚ 1883/Β/2013) των υπουργών Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, έχει θεσπιστεί το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων (σε εφαρμογή της Οδηγίας 2009/128/ΕΚ).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VOUCHER ΑΠΟ 29-64 ΕΤΩΝ ETOYΣ 2016Ε
ίσαι από 29 έως 64 ετών; Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή στο ΝΕΟ πρόγραμμα Voucher και απέκτησε επίδομα 2.600 ευρώ και εργασιακή εμπειρία. Επικοινώνησε  ΤΩΡΑ με το ΚΕΚ ΓΝΩΣΗ ή δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΜπες τώρα σε πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνικού Ασφάλειας Β' ή Γ΄ κατηγορίας και ανέλαβε τώρα στους εργαζόμενους σου Υπηρεσίες Προστασίας και Πρόληψης  ανάλογα με την επιχείρησή σου, με βάση την υπουργική απόφαση 29331/1135/2012 (B΄ 3445).
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ 18 - 29 ΕΤΩΝ

 


Είσαι άνεργος από 18 έως 29 ετών και θέλεις να απασχοληθείς σε επιχειρήσεις του Τουριστικού τομέα;
Μπες στο πρόγραμμα «Επιταγής εισόδου στην αγορά εργασίας στον Κλάδο του Τουρισμού» και  έλα να βρούμε μαζί την θέση που σου αξίζει!

       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣΑν ΕΙΣΑΙ Εργαζόμενος, Άνεργος, Επιχειρηματίας, Αγρότης, Φοιτητής, Πολύτεκνος ή βρίσκεσαι σε οποιαδήποτε άλλη Κοινωνική Ομάδα & θέλειςς να γίνεις κάτοχος Πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας χωρίς παραπλανήσεις δήλωσε συμμετοχή στα ΝΕΑ προγράμματα που οργανώνει το ΚΕΚ ΓΝΩΣΗ για Εσένα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝΑυτοχρηματοδοτούμενα σεμινάρια υποχρεωτικής κατάρτισης των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, τρόφιμα για τις «ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»με βάση την ΥΑ14708/10-08-2007/ΦΕΚ1616/Β/17-08-2007.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣΗ εκμάθηση και η Πιστοποίηση Πληροφορικής είναι πλέον ΑΝΑΓΚΑΙΑ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να είναι δύσκολα, δυσάρεστα ή ακριβά. Αν ΕΙΣΑΙ Εργαζόμενος, Άνεργος, Επιχειρηματίας, Αγρότης, Φοιτητής, Πολύτεκνος ή βρίσκεσαι σε οποιαδήποτε άλλη Κοινωνική Ομάδα και ενδιαφέρεσαι ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ στο ΚΕΚ ΓΝΩΣΗ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Κε.Δι.Βι.Μ. 2 Γνώση Α.Ε. θα υλοποιήσει προγράμματα κατάρτισης στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014 2020» και της πράξης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε θύλακες ανεργίας - Β’ Φάση, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων (Β Κύκλος)».

Αντικείμενο της δράσης αποτελεί η παροχή Προγραμμάτων Κατάρτισης στην Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) και στην Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα και η πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων ΤΠΕ που θα αποκτηθούν, στους ωφελούμενους συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα στους Δήμους της χώρας οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις απασχόλησης και έχουν επιλέξει να παρακολουθήσουν τα προγράμματα κατάρτισης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της δράσης θα υλοποιηθεί μία δέσμη παρεμβάσεων η οποία θα περιλαμβάνει :

*  Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών το οποίο περιλαμβάνει

90 ώρες Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) για τρία επίπεδα γνώσεων: στοιχειώδεις, βασικές και προχωρημένες και

20 ώρες «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα»

10 ώρες «Υγεία και ασφάλεια στην εργασία»«Βασικές αρχές εργατικού δικαίου»«Τεχνικές σύνταξης βιογραφικού, ανάπτυξη προσωπικής στρατηγικής, επαγγελματικός προσανατολισμός, τρόποι εξεύρεσης εργασίας, προσομοίωση συνέντευξης με τον εργοδότη, κ.α. »

*  Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων πληροφορικής που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης.